Veilig op weg, hou de juiste afstand!

In de tijd van juiste afstand houden is remmen heel belangrijk! Het remsysteem van uw auto draagt voor een belangrijk deel bij aan uw veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers.

 

De monteurs van Bosch Car Service besteden veel aandacht aan de conditie van uw remmen. Of het nu is bij een kleine of grote beurt, een winter- of vakantiecheck of voor een APK. Maak online een afspraak voor onderhoud of losse remmenservice.

 

 

Waarom remmenservice?

  • Remschijven: goed onderhouden remschijven verkorten uw remweg aanzienlijk
  • Remblokken: goede remblokken zorgen ervoor dat de remschijven en remvloeistof in goede conditie blijven
  • Remvloeistof: remvloeistof brengt de kracht over van rempedaal naar de remmen. Om de remwerking te behouden, dient u de remvloeistof tijdig te vervangen
  • Remleidingen / slangen: voor een correcte overdracht van de remvloeistof in het remsysteem moeten de remleidingen in goede staat zijn
  • Elektronische ondersteuning: zoals ABS, ESP, Brake assist, Hill hold zijn niet meer weg te denken bij moderne auto’s, vanzelfsprekend contoleren wij de werking hiervan

 

 

 

Met remtechnologie van Bosch Car Service bent u altijd veilig op weg

Het remsysteem van uw auto draagt voor een belangrijk deel bij aan uw veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers. Daarom is het goed te weten dat Bosch wereldwijd toonaangevend producent en leverancier is van remsystemen, met meer dan 10.000 producten. Bosch behoort bovendien tot de pioniers op het gebied van elektronische veiligheidssystemen op de auto. Reden dat Bosch nauw samenwerkt met diverse autofabrikanten voor onderzoek en ontwikkeling van innovatieve remtechnologieën.

 

Remonderdelen voor alle merken

Bosch Car Service levert remonderdelen voor alle vrijwel alle automerken, modellen en uitvoeringen. Dit betreft zowel remschijven en remblokken als remtrommels en remvoeringen. Ook voor de vervanging van hoofdremcilinders, rembekrachtigers, wielremcilinders, hydraulische koppelingen en remleidingen levert Bosch Car Service maatwerk voor de meeste auto’s. Bosch-remonderdelen onderscheiden zich door uitstekende remkracht en duurzaamheid en zijn aantrekkelijk geprijsd.

 

Aandacht voor uw remmen

De monteurs van Bosch Car Service besteden veel aandacht aan de conditie van uw remmen. Of het nu is bij een kleine of grote beurt, een winter- of vakantiecheck of voor een APK. Bij elk automerk en model weten zij precies waar ze op moeten letten, zodat slijtage of een defect tijdig worden ontdekt. Door vervanging met Bosch-onderdelen verkeert uw remsysteem altijd in topconditie.

 

Bosch-remvloeistof

Bij aandacht voor uw remmen hoort ook een remvloeistof die aan de allerhoogste eisen voldoet. Zeker met de moderne remsystemen die steeds meer remkracht genereren en ABS- en ESP®-systemen die steeds sneller werken, heeft u een remvloeistof nodig die dit aankan. Daarom ontwikkelde Bosch - bedenker en ontwikkelaar van dergelijke veiligheidssystemen - een eigen remvloeistof, de Bosch ENV4 en ENV6. Binnen hun door de autofabrikant voorgeschreven toepassingen voldoen deze remvloeistoffen aan de hoogste kwalificaties. Goed voor vele veilige kilometers.