Dag winter, hallo lente!

De winter is voorbij, maar kou en een (dik) pak sneeuw hebben we de afgelopen maanden niet gehad. De lente is er dit jaar vroeg bij! Deze maand belooft namelijk warm en droog te worden. De gemiddelde temperatuur is maar liefst 3 graden hoger dan normaal! Op meerdere dagen kan het 20 graden of warmer worden.

 

Net als de muts en sjaal kunnen de winterbanden de kast in. Het is tijd voor de bandenwissel! U bent waarschijnlijk niet de enige. Ieder jaar wisselen 3,2 miljoen Nederlanders van winter- naar zomerband en andersom. Maak daarom nu alvast een afspraak.

 

 

 

 

Onze werkwijze in deze periode

Wij zijn gewoon geopend en we proberen u zo goed mogelijk te helpen. Wel nemen wij de volgende maatregelen met betrekking tot het Coronavirus. Wij willen u vriendelijk verzoeken u hier aan te houden.

  • Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op
  • We houden voldoende afstand en schudden even geen handen
  • Staan er twee mensen bij ons aan de balie, wacht dan even op gepaste afstand
  • Bij voorkeur ontvangen wij geen contant geld en leg uw autosleutels op de balie bij afgifte
  • Heeft u een afspraak staan, maar voelt u zich grieperig of verkouden dan vragen wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om te overleggen
  • In overleg is het mogelijk gebruik te maken van de haal- & brengservice

Deze maatregelen houden wij aan tot nader berichtgeving vanuit de RIVM en GGD. Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en laten we proberen om met elkaar gezond en veilig door deze periode heen te komen.